KW Main Line - Kimberly Ruley
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 2 125 orë
  Open House
  Tur Virtual
  metra katrorë
  ac
  3017 GERMANTOWN AVE, PHILADELPHIA, PA 19133
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Main Line, 6105200100, Kimberly S Ruley
  I ri - 87 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  53 W WASHINGTON LN, PHILADELPHIA, PA 19144
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Main Line, 6105200100, Kimberly S Ruley
  I ri - 303 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  5739 WYALUSING AVE, PHILADELPHIA, PA 19131
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Main Line, 6105200100, Kimberly S Ruley
  I ri - 116 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  1.1 ba
  8460 Wyndam Road, Pennsauken, NJ 08109
  Listing Courtesy Of: COASTAL ELITE REALTY, Nicholas Anthony Sylvestro
  I ri - 190 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (Tani)
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  431 E HINCKLEY AVE, RIDLEY PARK, PA 19078
  Listing Courtesy Of: Tesla Realty Group, LLC, 8448375274, Thomas John Noden
  I ri - 1 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  498 ACORN DR N, WARMINSTER, PA 18974
  Listing Courtesy Of: RE/MAX Centre Realtors, 2153438200, Joseph W Gaul
  I ri - 1 289 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  5.0 ba
  metra katrorë
  ac
  9 TIBURON LN, MALVERN, PA 19355
  Listing Courtesy Of: Compass Pennsylvania, LLC, 6109470408, Susan W Fitzgerald
  I ri - 625 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  1917 LUKAS CT, RIVERTON, NJ 08077
  Listing Courtesy Of: Compass Pennsylvania, LLC, 2674358015, Eli Qarkaxhia
  I ri - 191 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (Tani)
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  8460 WYNDAM RD, PENNSAUKEN, NJ 08109
  Listing Courtesy Of: Coastal Elite Realty, 6095231112, Nicholas Sylvestro
  I ri - 23 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2415 GAUL ST, PHILADELPHIA, PA 19125
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty - Marlton, 8564416800, Melissa A Roswell
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Kimberly Ruley
  Numri i licencës: PA #RS299581; DE #RS-0020101
  The Ruley Group

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  camau4k6dfsdq7pth9v0.png
  KW Main Line
  6 Coulter Ave 2nd Fl Ardmore, PA 19003
  Zyrë

  Kimberly Ruley
  Realtor PA #RS299581; DE #RS-0020101
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.